randare_mossaic_residence

MOSSAIC RESIDENCE

Mossaic Residence este un proiect rezidential de mici dimensiuni situat in cartierul Militari, la nici 10 minute de piata Gorjului si la mai putin de 15 minute fata de intersectia Lujerului. Amplasamentul este ideal pentru dezvoltarea unui proiect modern, intim si cochet. Imprejurimile sunt caracterizate prin multa liniste, zone verzi, trafic redus, acces foarte rapid catre mijloace de transport, centre comerciale, scoli si gradinite.

Cele 15 apartamente si garsoniere aflate in „micutul proiect” sunt gandite modern, au o compartimentare practica, eleganta si suprafete variate.

Imobilul este construit din cadre si plansee de beton, pereti din zidarie de caramida, exteriorul este termoizolat cu polistiren de 100 mm pe care este aplicata tencuiala decorativa.

Finisajele, atat interioare cat si exterioare, sunt atent selectionate. Pentru achizitia lor am tinut cont atat de calitatea materialelor, pentru o durata de viata cat mai extinsa, cat si de crearea unui design original.

Scopul final este acela de a crea un loc unde sa spui ACASA!

Agent exclusiv ImoZone

ImoZone este compania imobiliara care reprezinta in exclusivitate proiectul Mossaic Residence. Venim in intampinarea acestui proiect cu experienta noastra si seriozitate pentru a putea oferi viitorilor locatari un proces de achizitie lipsit de griji si probleme.

 

Reprezentam un pilon al segmentului imobiliar din sector 6 de mai bine de 10 ani; timp in care am realizat sute de tranzactii din tot spectrul imobiliar, insa cu precadere cel rezidential.

Eleganta si stilul proiectului ne determina sa reprezentam cu drag Mossaic Residence si asteptam cu nerabdare sa i-l prezentam in cel mai mic detaliu fiecarui viitor proprietar. Vom fi bucurosi ca Mossaic Residence sa reprezinte alegerea lui.

 

COMISION 0%.

Pentru ca iubim ceea ce facem ne alegem cu grija proiectele pe care le reprezentam, pentru a mentine intotdeauna un portofoliu de proprietati alaturi de care sa ne faca placere sa ne prezentam in piata. Toata proiectele rezidentiale pe care le reprezentam se vand cu 0% commision din partea cumparatorului.